Tranåsbrunnen är en mycket trevlig och stabil anläggning som genom sin tyngd passar utmärkt vid vattensjuka markförhållanden , där uppflytningsrisken är hög. Den passar mycket bra för den som varken har tid eller lust att kontrollera sin anläggning i och med att det finns ett bindande serviceavtal.

WSB

Följande är ett utdrag från Tranås hemsida ang Service på deras anläggningar:

Med Tranås Cementvarufabriks reningsverk och servicelösning från Watersystems Sverige AB får du ett enastående reningsresultat med minsta möjliga ansträngning.

Vid köp av ett minireningsverk kombinerat med service från vårt servicebolag Watersystems Sverige AB sköter vi allt underhåll (förutom slamtömning) åt kunden. I serviceavtalen ingår dygnet-runt-övervakning och fjärrstyrning via internet/GPRS. Vid servicebesöken rengör, avsynar och funktionskontrollerar vi anläggningen samt fyller på flockningsmedel (ingår i priset). Dessutom ingår årliga vattenanalyser.

Vid tecknande av serviceavtal lämnar vi 20 års garanti på systemets reningsresultat (så länge samtliga av oss rekommenderade serviceåtgärder utförs, dvs att man byter utslitna komponenter).

Alla eventuella prisjusteringar av våra serviceavtal följer konsumentprisindex varför kunden aldrig behöver oroa sig för orimliga prishöjningar.

Vill ni veta mer, kontakta oss eller använd länkarna nedanför.

Till butiken >

Till Tranås hemsida >

Installationsanvisning WSB >